Eindelijk weer eens actie in Surhuisterveen, alle seniorenploegen mogen vandaag uitkomen in eigen huis. Een hele belangrijke wedstrijd voor de spelers van het derde, er staat veel op het spel, namelijk: de linker of de rechter kolom bij de uitslagen! Dus iedereen is vol gemotiveerd.

Na het startsignaal duurt het niet lang voordat It Fean op achterstand komt door een klein foutje in de communicatie van de verdediging. Het duurt zeven minuten voordat It Fean de gelijkmaker maakt en dan weer tien minuten voordat Parabool opnieuw de voorsprong pakt. De wedstrijd verloopt tot dan vrij moeizaam maar na twintig minuten te hebben gespeeld komt toch de kwaliteit en de kracht eruit en begint het op een wedstrijd te lijken. In de resterende tijd van de eerste helft wordt zeven keer gescoord door It Fean en komt het met 8-4 voor te staan na de eerste helft.

Hilliena werd zoals afgesproken gewisseld en maakt plaats voor Meike. En met deze verandering begint It Fean aan de tweede helft. Hierin blijkt wederom dat It Fean wel echt in het linker rijtje thuis hoor want na een paar minuten is de voorsprong al naar 13-4 uitgebreid. Er vallen nog wat doelpunten aan beide kanten maar deze wedstrijd is al binnen. Als afsluiter maakt Berend even een fraai kansje waardoor het publiek uit zijn dak gaat en de overwinning gevierd kan worden. De eindstand is: 16-8.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!