In de zaalcompetitie was het nog gelukt om in de hoofdklasse van Drachten/Van der Wiel D1 thuis te winnen met een nipt verschil. Zou ons dat op het veld ook weer lukken? De D1 van It Fean ging er in elk geval vol voor.

Het begon helaas niet goed. Binnen 3 minuten stonden we met 0-3 achter, wij schoten alles mis en Drachten/Van der Wiel D1 scoorde uit elke kans die ze kregen. Gelukkig scoorde Daniël de 1-3 en werd het gelijk na goals van Simon en Danisha. Vervolgens werd er om en om gescoord. Esther scoorde de 4-4, waarna Ester ook voor de 5-6 zorgde. Het publiek aan de kant had het zwaar. Bij rust stond het 5-7, het kon nog alle kanten op.
Na rust werd het 5-8, ik scoorde waarna het 6-9 stond. Vervolgens werd het 8-9 door goals van Esther en mij. Nog maar 1 goal en het zou gelijk worden. En…… jaaaahaaaaa het werd 9-9!
Vervolgens scoorde Sannah de 10-9, maar helaas werd deze goal afgewezen in verband met snijden. Daarna wou het niet meer op de één of andere manier en ging Drachten/Van der Wiel D1 er alsnog met de winst ervandoor aangezien ze nog 3 goals maakten.
De eindstand was 9-12, maar een revanche is zeker mogelijk als we over een aantal weken naar Drachten gaan. Nu gaan we ons eerst voorbereiden op de wedstrijd van volgende week tegen het beruchte Heerenveen D1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!