Zaterdag 12 maart moest de F1 aantreden tegen de F2 van DTL. We kwamen meteen in de 1e minuut op voorsprong door een schot van Iris.Helaas duurde het niet lang voor DTL scoorde,in de 2e minuut gelijke stand 1-1.

De jongens van DTL waren fel en pakten regelmatig de bal uit onze aanval.Ook onze dames werden daardoor wat feller en verdedigden goed maar de score liep op tot 1-5 in de 1e 10 minuten.
Er werd gewisseld en Nynke maakte haar debuut. Ze stond eerst wat onwennig in het veld maar deed vervolgens even fanatiek mee. Helaas werd er niet meer gescoord in de 1e helft door de F1 maar er waren wel kansen. DTL gooide er nog 4 in en zo was de ruststand 1-9.

De 1e 5 minuten in de 2e helft werd er goed verdedigd en ook de aanval ging goed,er werd gescoord door Baudie 2-9. Vlak daarna scoorde DTL de 2-10. De dames gingen goed door met verdedigen en hielden het de 1e 10 minuten van de 2e helft bij die stand. DTL zette in de laatste 10 minuten nog even een tandje bij en scoorde er op los. De eind stand is geworden  2-20.
De strafworpen werd 1-2 voor DTL, wel scoorde Nynke hier haar eerste doelpunt!!
Dit was de laatste zaal wedstrijd en nu gaan we op naar buiten!

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!