Afgelopen zaterdag moest It Fean haar laatste wedstrijd spelen in de 2e klasse. Door geen enkele overwinning is de degradatie al een feit naar de 3e klasse. Udiros, de nummer 3 kwam op bezoek. Tot 10 minuten voor tijd nam It Fean het voortouw in de wedstrijd, helaas kwam Udiros langszij en nam de punten mee naar huis.

Om met een goed gevoel het veld op te gaan komende week wilde de EXPERT formatie een goede wedstrijd neerzetten. Dit zou alleen lukken wanneer er scherp begonnen zou worden. Dit deed de ploeg dan ook, tot aan de rust kwamen ze steeds op voorsprong, variërend tussen 1 of 2 verschil. Moeizame aanvallen, door het goed verdedigen van Udiros, werden netjes afgerond. Verdedigend had It Fean het goed voor elkaar. Daarom gingen de ploegen pauzeren met een 8-7 voorsprong voor It Fean.
Na de rust kon It Fean het goede spel doorzetten tot aan de 11-11. Toen kon Udiros voor het eerst op voorsprong komen en gaf dit niet meer uit handen. De thuisploeg kon niet meer tot scoren komen en de laatste minuten liepen de gasten uit. De eindstand was 11-15.
Vanaf 2 april speelt It Fean weer in de 3e klasse op het veld. Hier zijn ook nog geen punten gehaald. Dus er is werk aan de winkel. Op 2 april moet It Fean op bezoek naar Emmeloord.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!