De thuiswedstrijd zou voldoende aanleiding moeten zijn om een goed resultaat neer te leggen. Destijds werd in een matige wedstrijd met 10-7 gewonnen. Helaas bood dit vanaf de start onvoldoende inspiratie…

In de voorbespreking werd door een ieder benadrukt dat we gewoon moesten winnen. De thuiswedstrijd was niet leuk, geen goed resultaat geweest. Vandaag zou het allemaal anders zijn.
Maar de wedstrijd kwam niet op gang. Er werd slecht gespeeld, verkeerde keuzes gemaakt. Wat er in resulteerde dat It Fean bij de rust met 6-3 achter stond. 6-3 !!
Een enorm chagrijnig en teleurgesteld team zat aan de rand van veld in de pauze. Dit konden we toch niet laten gebeuren. We gingen hier niet van Quick verliezen.
Met nieuwe energie stapten we het veld in en het ging beter. Met een enorme vechtlust en beter spel kwamen de doelpunten. De wedstrijd kantelde: de 6-3 achterstand werd in 20 minuten omgebogen naar een 6-9 voorsprong. Een beter beeld van de echte verhoudingen. Daarna kon de wedstrijd worden uitgespeeld. Quick scoorde nog 2 maal in slotfase, de enige doelpunten in de 2e helft.
En It Fean zette de wedstrijd op slot bij een 8-10 eindstand.

Kortom een dramatisch slechte wedstrijd, die uiteindelijk wel 2 punten voor It Fean opleverde. Daarmee nestelt It Fean 3 zich op een mooie 3e plaats.

Op 12 maart sluiten we het zaalseizoen af tegen Udiros 2, Surventohal 16:30 uur.

Doelpunten van It Fean:
Jenko 3, Remco, Rutmer en Peter 2,  Grietje 1

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!