Op 20 februari moesten we spelen tegen Veenwouden, de nummer 2 van de ranglijst. Qua punten zat er niet zo’n groot gat tussen de teams, maar qua doelpunten was al te zien wat het een lastige strijd zou worden.

De 2 nieuwelingen Judith en Lisa zouden ook laten zien wat ze konden. We begonnen met Selina, Judith, Tim en Ilse in de basis. Emma, Lisa, Karst en Annemarit begonnen op de bank.
Tim scoorde in de 3e minuut een doelpunt, maar in het eerste deel maakte Veenwouden ook weer gelijk. We konden aardig tegenstand bieden. Maar met name de lengte bij de tegenstander speelde ons parten.
Waren de afgelopen wedstrijden van wisselend niveau, deze wedstrijd kon It Fean goed meekomen. Er werden goede lange ballen gegooid, kansen gecreëerd. Pech hadden we ook bij het afronden.
Verdedigend deed iedereen het goed. Ook de inloopbal waar nadrukkelijk op gecoached werd, kon goed worden bestreden.
In de 2e helft zette Veenwouden even een spurt in. Van een 1-2 stand in de pauze werd in 10 minuten de 1-6 op het scorebord gezet. De wedstrijd was gespeeld. Twee doelpunten van Emma in de slotfase leverde een enigszins draaglijke stand op, maar geen punten.
Uiteindelijk was de eindstand 3-6. Een mooie partij korfbal, we hadden het Veenwouden toch moeilijk gemaakt, maar ze waren vandaag gewoon de betere partij.
Mooi dat Lisa en Judith beiden bij de strafworpen nog een doelpunt scoorden.

Op 12 maart staat de laatste zaalwedstrijd op het programma, tegen de nummer 1 Tietjerk E1. Winst tegen Tietjerk zou een mooie stunt zijn, maar erg waarschijnlijk is dit niet.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!