Op zaterdag 30 januari moesten we thuis tegen Vitesse uit Beilen, zij waren de vorige keer ook best wel een sterke tegenstander. Maar we begonnen goed, ik scoorde 1-0 en snel daarna Anne-Jorn 2-0.

Marit maakte nog 3-0 en daarna kwam Vitesse in opstand ze scoorden 3-1, 3-2, maar Marit maakte voor ons weer 4-2. Vitesse liet het er niet bij zitten en scoorden nog tweemaal, we stonden 4-4 gelijk. Het was ontzettend spannend, maar ik kreeg een strafworp mee en maakte 5-4. Daarna zakten we iets in en maakte Vitesse twee doelpunten en stonden we 5-6 achter. We hadden nog een paar minuten en het publiek schreeuwde ons toe, dat gaf kracht want Anne-Jorn en ik scoorden beide nog een keer.
We wonnen met 7-6. Het was een ontzettende spannende wedstrijd, want onze ene coach Ria ging op vakantie en volgde de wedstrijd in de auto op de app.
groetjes Arjan van Duinen.