Afgelopen zaterdag moest It Fean 3 aantreden tegen Flamingo’s 3 uit Buitenpost. Voor It Fean 3 geen onbekende tegenstander. En zo als elke keer werd het ook nu weer een spannende wedstrijd.

It Fean begon goed aan de wedstrijd. Het was Remco die meteen met 2 doelpunten een 2-0 voorsprong op het scorebord zette. Flamingo’s wist meteen waar het aan toe was en ging hierna meteen fel van start en wist zo een achterstand om te zetten in een 2-3 voorsprong.

Hierna ontstond een gelijk opgaande wedstrijd die vol stond van de spanning met doelpunten aan beide kanten. It Fean wist de rust te halen met een bescheiden 10-9 voorsprong.

In de rust werden de puntjes op de i gezet en met volle moed en een paar frisse wissels werd begonnen aan de 2e helft. It Fean begon wederom goed en wist de voorsprong uit te bouwen naar 12-9. Flamingo’s gaf de wedstrijd niet op en begon met veel inzet terug te komen in de wedstrijd. Langzaam maar zeker leek de wedstrijd te kenteren en nam Flamingo’s brutaal een 12-15 voorsprong.  Waar de meeste ploegen naar zo’n mokerslag opgeven, gaat It Fean 3 altijd op zoek naar die extra krachten en komen deze ook bijna altijd naar boven.

Zo ook deze dag. Punt voor punt werd er ingelopen tot een 15-15 stand. Het was in de slotminuut Margriet die nog met de laatste krachten een afstandschot los liet en zo de winnende goal wist te maken. Eindstand 16-15. Een zwaar bevochten overwinning die It Fean 3 brengt in de top 3 van de competitie. Waar gaat dit eindigen?

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!