In het eerste gedeelte van de wedrstrijd speelden: Baudie, Amarens, Marije en Janke. De meiden begonnen met veel plezier te spelen, maar al snel staat het 0-2. Maar ze houden de moed er in en spelen keurig over! Wanneer de stand 0-3 is, komt Emma als superspeler in het veld. Tot de eerste wissel weten de meiden de “Schade” nog te beperken tot 0-5.

De tweede gedeelte van de wedstrijd spelen; Iris, Eva, Baudie, Marije en Emma als superspeler. We zien dat de meiden ontzettend hun best doen, maar dat de tegenpartij een stuk sterker en zekerder spelen. Wanneer zij eenmaal de bal hebben, dan scoren ze ook gelijk. Hierdoor komt de stand op 0-12 te staan! Gelukkig laten de meiden ook zien wat ze kunnen, en hierdoor creëren ze wel degelijk een aantal kansen.

Na de rust spelen: Iris, Amarens, Eva, Janke en Baudie als superspeler. De meiden gaan er weer tegen aan, en de rust pakt goed uit. Baudie scoort twee maal en daarbij is eindelijk de 0 van het bord. De tegenpartij maakt hier en daar wat foutjes. En daar profiteren de meiden mooi van. Wanneer de 10 minuten voorbij zijn, staat de stand op 2-17.

In de laatste 10 minuten spelen; Marije als superspeler, Emma, Iris, Eva en Janke. Door de tegenpartij wordt er weer flink gescoord, maar toch ziet Marije een kans om te scoren! De eindstand wordt 3-22.

Tijdens de strafworpen zijn de meiden weer beter dan de tegenpartij. 4-2

Ondanks een sterke tegenpartij hebben de meiden flink hun best gedaan en goed overgespeeld. Op naar de volgende keer.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!