De Granaet had nog maar 2 punten, 1x gewonnen, de vorige keer van It Fean E2. Destijds speelde It Fean een niet al te beste wedstrijd. Winstkansen zouden er dus wel zijn vandaag, toch?

We begonnen met Ilse, Emma, Tim en Karst in de basis, Annemarit en Sanne starten op de bank. Vooraf flink wat aandachtspunten doorgenomen: snel gooien, maar wel goed, het goede moment kiezen om te schieten, direct scherp verdedigen en vooral veel doelpunten maken. Vol goede moed gingen we van start.
Maar vanaf het begin liep het niet zo goed, we kwamen niet goed op gang. We kregen af en toe wel kansen, maar die gingen er niet in. En bij de tegenstander opeens wel.
We hadden beter kunnen zijn, maar we verloren te veel ballen. Te vaak bij de tegenstander in de handen, of in ieder geval niet bij teamgenoten. Verdedigend niet helemaal scherp, daardoor kon de tegenstander scoren. En toch pech bij onze kansen. Een paar kleine individuele verbeterpuntjes gezien, daar putten we weer hoop uit.
Uiteindelijk gaat de wedstrijd met 0-2 verloren.
Komende zaterdag weer aan de bak, naar Akkrum, Mid-Fryslan E6 is de tegenstander. Die staan onderaan met 4 punten. Wij hebben er 6. Zoals we inmiddels weten … zegt dat niets.

We gaan in ieder geval weer voor de winst !

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!