Bij de warming-up was al te zien dat het zeker geen makkie zou worden. Iets meer lengte bij de tegenstander, flink oefenen op inloopballen. We moesten aan de bak.

We mochten na een lange winterstop, sinds 19 december was er geen wedstrijd meer gespeeld. Veenwouden E1 was een onbekende tegenstander. Ze stonden 1 puntje boven ons op de ranglijst. We begonnen met Emma, Sanne, Tim en Annemarit in het veld. Karst, Miranda en Ilse mochten op de bank beginnen. Veenwouden ging voortvarend van start. In 4 minuten tijd had Veenwouden al 3x gescoord, Emma had ook een doelpunt gemaakt. We waren niet helemaal scherp, ondanks de waarschuwingen konden de spelers van Veenwouden zomaar in lopen. Langzaam werden we wakker, scores vielen om en om. Bij de eerste wissel was het 5-4. We hadden de inlopers redelijk onder controle.

Zelf maakten we wel te veel fouten: ballen bij de tegenstander in de handen gooien, te laag tempo en te weinig vrijlopen. Veenwouden kon ook niet doorzetten, met rust was het nog steeds 5-4.

De beide coaches gaven pep-talks. Helaas was de uitwerking hiervan bij Veenwouden effectiever. In 10 minuten tijd liepen ze uit naar 7-4. De wedstrijd leek gespeeld. Maar Emma kwam op stoom en zorgde ervoor dat de stand weer gelijk kwam. We sloten af met een mooi 7-7 gelijkspel.

Doelpunten: Emma 6x, Annemarit 1x

Bij de strafworpen scoorden Ilse (2x), Emma en Tim.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!