Het F1-team vertrok zaterdag morgen rond half 9 naar Buitenpost, voor een wedstrijd tegen de Flamingo’s. De eerste 10 minuten verliep de wedstrijd goed, er werd volop verdedigd en de tegenstanders waren sterk. Toen volgde er 0-1, het werd de Flamingo’s best moeilijk gemaakt door een goede verdediging, maar toch eindigde het net voor rust met 0-3. In de laatste 2 speelminuten werd Baudie er als superspeler ingezet.

Na de rust en een ”peptalk” van Margriet ging het team er opnieuw voor. Marije mocht als superspeler er in, en ze scoorde in de 1ste minuut. Stand 1-3, Marije moest er dus gelijk al weer uit. Helaas werd er al vrij snel opnieuw een punt door de tegenpartij gescoord en stond de stand op 1-4. Opnieuw werd Marije als superspeler ingezet. Helaas scoorde de Flamingo’s nog een keer…. 1-5.

Het duurde even en toen kreeg Eva een mooie kans om te scoren, en ja hoor erin! De stand was toen 2-5. Opnieuw scoren de Flamingo’s nog twee keer en stond de stand 2-7. Dankzij een mooi samenspel van Amarens en Emma, scoorde Marije en was de stand 3-7. Eritia en Iris deden super hun best om goed te verdedigen, Janke gooide de bal naar Marije en opnieuw werd er gescoord door It Fean. Marije maakt de eindstand tot 4-7.

Het was een mooie wedstrijd, goed gespeeld meiden!!

Daarna werden de strafworpen gespeeld deze werd 4-3 gewonnen door It Fean.