It Fean F1 en speelt hun eerste wedstrijd in 2016. Zaterdag 9 januari vertrekken de F1 pupillen in alle vroegte naar Holwerd. Om 10 uur staat de wedstrijd tegen DTL F2 op het programma. Omdat er nog geen scheidsrechter is, kunnen de meiden lekker lang inspelen en begint de wedstrijd een stuk later. De ouders zitten helemaal klaar voor een leuke wedstrijd.

It Fean begint met Eritia, Janke, Marije en Amarens is het veld. Op de bank zitten: Emma, Iris, Eva en Baudie. Al snel wordt duidelijk dat de jongens van DTL fysiek een stuk sterker zijn dan onze meiden. DTL neemt de leiding en met lange ballen en verre afstandsschoten staat het al snel 3-0.

Superspeler Baudie wordt ingebracht. Helaas kunnen de meiden niet tot scoren komen en blijft DTL wel scoren waardoor het 5-0 wordt. Na 10 minuten gaan Amarens, Janke en Baudie naar de kant. Marije wordt onze superspeler en komen Emma, Iris, Eva Eritia in het veld. Hoe ze ook hun best doen, het lukt niet om te scoren waardoor ze met een 9-0 achterstand de pauze in gaan.

Na de pauze hopen de meegekomen ouders toch op een doelpuntje. Baudie, Janke  Amarens, Emma en Eva als superspeler starten na de pauze. Maar ook de 2e helft kan It Fean niet tot scoren komen. DTL loopt uit naar 16-0. Na de laatste wisseling staan Eritia, Iris, Janke, Marije en Emma in het veld.

De meiden doen erg hun best maar kunnen niet op tegen dit team. Helaas verliezen de F1 pupillen de wedstrijd met 19-0. De strafworpen reeks wordt wel gewonnen! En wel met 3-5. Top gedaan meiden!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!