Afgelopen zaterdag moest It Fean aantreden tegen Udiros. Na een paar weken rust waarin door de slechte weersomstandigheden er weinig werd getraind, moest It Fean de draad weer oppakken in de 2e klasse.

It Fean begon goed aan de wedstrijd en wist Udiros de 1e helft prima partij te geven. Udiros dat iets gemakkelijker speelde, wist steeds een kleine voorsprong te nemen. It Fean dat met veel inzet speelde, wist echter steeds de spanning in de wedstrijd terug te brengen. Pas in de slotfase van de 1e helft wist Udiros een gaatje van 4 doelpunten te maken. It Fean miste in deze fase enkele goede kansen. Udiros wist hier meteen van te profiteren en ging met een 10-6 stand rusten.

De 2e helft liet wederom een gemakkelijker spelend Udiros zien waarbij It Fean door veel inzet probeerde bij te blijven. Toch was het Udiros dat langzaam de voorsprong vergrootte. It Fean wist ondanks de betere tegenstander nog enkele mooie doelpunten te maken. De einduitslag 20-13 was een goede afspiegeling van de wedstrijd waarbij It Fean ondanks de nederlaag een goed gevoel heeft over gehouden. Het getoonde spel was beter dan de afgelopen wedstrijden. Nu is het zaak om als team dit vast te houden naar de volgende wedstrijd thuis tegen DTL.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!