Afgelopen zaterdag 21 November moesten we al helemaal naar Beilen toe. We moesten tegen Vitesse en toen we de tegenstanders zagen, waren die wel van gelijke hoogte. Maar na de monsteroverwinning van een week geleden met 27-1, dachten we dat we deze tegenstanders ook wel konden hebben.

Nou dat pakte anders uit, binnen mum van tijd stonden we 1-0 achter. Daar keken we wel van op en Baukje liet het er niet bij zitten en scoorde 1-1. Toen kwam er en prachtige schot van Anne-Jorn....alleen helaas in de verkeerde korf. Dus 2-1 achter. Maar Eva nam revanche en maakte 2-2 gelijk. 

Toen kwam Marit nog in actie en zo gingen we met 3-2 voorsprong de rust in. Het was mij (Arjan) in de lies geschoten en ik liep niet lekker meer dus werd er door de coaches besloten om mij niet meer in te zetten. Dit vond ik erg sneu, maar ik snapte het wel. In de tweede helft moedigde ik mijn team flink aan en zo scoorde Marit weer 4-2, Vitesse scoorde 4-3 en nog een keer 4-4, 

toen maakte Jeska 5-4, Marit 6-4, Vitesse weer 6-5, Baukje weer 7-5 en toen kwam Vitesse weer met 7-6 en hadden we nog een minuut, de coaches stonden stijf van stress aan de kant te roepen dat we moesten dichthouden en dat lukte ons. We hebben gewonnen met 7-6. Poeh, dat was een pittige wedstrijd, volgend jaar komen ze nog een keer bij ons en hopelijk kan ik dan de hele wedstrijd meespelen, groetjes Arjan.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!