Sommige gelijke spelen voelen als winst, maar dit voelde duidelijk als een nederlaag.

Doordat Eva is doorgeschoven naar de E1, starten we dit zaalseizoen met 7 spelers. Seliena was vandaag helaas afwezig.
Met Emma, Ilse, Tim en Karst starten we. Na 3 minuten hadden we de voorsprong te pakken, Emma had gescoord. Ondanks dat Tietjerk fysiek wat sterker leek ging het best goed bij ons. We kregen meer kansen, mar wisten helaas niet te scoren. Tietjerk wel, ze maakten de gelijkmaker: 1-1. Lange tijd leek dit ook de ruststand te worden, maar de stand werd later gelijk getrokken met het spelbeeld: met een 3-1 stand gingen we rusten. Doelpunten van Emma en Tim.
Na de rust waren de eerste 2 minuten bepalend voor de eindstand: doelpunten zorgden wederom voor een gelijke stand: 3-3. Annemarit wist gelukkig weer te scoren voor ons, maar in de slotfase wist Tietjerk weer langszij te komen. De eindstand werd 4-4.
Ondanks het doelpunt van Karst was er ook geen winst bij de strafworpen: 1-2.
Een onnodige verlies: 2 momenten van onoplettendheid kostten ons de zege, terwijl we wel beter waren. Meer kansen, beter spel, toch niet winnen; erg jammer en onnodig.
Volgende week spelen we “uit” tegen DTS E2. Van dit team hebben we op het veld kunnen winnen, dat willen we dus volgende week ook doen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!