Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd van It Fean – DTL op het programma. De EXPERT-formatie begon scherp aan de wedstrijd. It Fean wist met mooi uitgespeelde aanvallen een voorsprong te behalen en zet de stand hierdoor op een 1-5 voorsprong.

Aan het spel van DTL kon je merken dat ze even op gang moesten komen en wist It Fean hier goed gebruik van te maken. Op een gegeven moment waren de rollen omgedraaid en had DTL te draai gevonden in hun spel en begonnen ze kansen te creëren. It Fean liet het afweten door niet gefocust te blijven en zo wist DTL hun achterstand om te zetten in een 8-6 voorsprong, net voor het eind van de 1e helft.

Na het fluitsignaal van het begin van de 2e helft begon It Fean niet scherp aan de 2e helft en door de zuiverheid van DTL wisten zij binnen een paar minuten uit te lopen naar een 13-8 voorsprong. In de aanvallen van It Fean ging het moeizaam. Er werden veel kansen gecreëerd, maar de doelpunten vielen niet. DTL was erg zuiver en wist in totaal nog 7 maal te scoren en It Fean nog 3 maal en werd de wedstrijd afgefloten met een 20-11 eindstand in het nadeel van It Fean.
Volgende week zaterdag speelt It Fean om 17.30 uur thuis tegen Harich.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!