Zaterdag 7 november stond de eerste competietiewedstrijd in de zaal op het prgramma voor D2. Na ongeslagen kampioen te worden op het veld in de 2e klasse, moeten ze het in de zaal doen in de 1e klasse. Een iets ander niveau, dus andere verwachtingen.

Iris was vandaag niet fit genoeg, we moesten het met 8 spelers doen. De tegenstander Joure D1. It Fean begon sterk en de eerste aanval met Inge, Gemma, Ilse en Annelien wisten in 12 minuten vier keer de korf te vinden. Voor rust kon het andere aanvalsvak met Sophie, Elina, Ellen en Wieteke de stand op 6-0 te brengen. Een comfortabele voorsprong. Het gevaar in de tweede helft kwam alleen van de heer van Elina, die helaas drie tegen kreeg. Voor Joure mocht dit niet deren, want D2 schoot er net als de eerste helft 6 in. Een sterk begin in de zaal, met een prima overwinning 12-3. Volgende week naar Wolvega tegen SIOS D1, die de eerste wedstrijd wist te winnen met 8-3 van Heerenveen D2.

20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer