Zaterdag 26 september moesten we naar Gorredijk te korfballen. De vorige keer hadden we van deze ploeg 13-0 gewonnen. Dus waren we benieuwd wat voor wedstrijd het vandaag zou worden.

De wedstrijd begon om 11 uur. Ik moest de eerste 10 minuten eruit. Baukje scoorde de 1-0 voor ons en jippie we stonden voor!! Niet lang daarna scoorde Eva de 2-0. Wat later scoorde de dame van Baukje de 2-1. Nu stond het 2 punten voor ons en 1 punt voor hun.

Een paar keer over gooien en hop het stond 3-1 voor ons, jippie! LDODK had de had bal weer uit en een van ons had hem er gelijk weer tussen uit gepakt. Eva kreeg de bal en ze scoorde, nu was het 4-1 voor ons en hop het was pauze.

Ik was best wel even boos op de scheidsrechter omdat hij de tijd op een uur had gezet en niet op 10 minuten dus ik heb 20 minuten op de kant gezeten! Als niemand iets had gezegd hadden we gewoon een uur gespeeld. Maar om verder te gaan, ik heb de 5-1 en de 6-1 en Anne-Jorn heeft ook nog de 7-1 gescoord. Maar al met al we hebben gewonnen, jippie!!! 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!