Na het verlies van het 1e en 2e vorige week in Dokkum, was het nu de taak voor It Fean 3 om punten te pakken tegen Granaet 3. De druk was dus groot! Met een zware delegatie, soms letterlijk, ging It Fean 3 naar Dokkum. Wetende wat ons te doen stond. Speciaal voor deze wedstrijd werden vakcombinaties uit elkaar gehaald en stond er een verrassend team in het veld.

De wedstrijd begon met It Fean dat kansen kreeg maar met een Granaet die tot 2x toe een voorsprong nam (2-1). Hierna nam It Fean 3 het heft in handen. Goed gekeken naar waar de kansen lagen werd er vlotjes uitgelopen naar een 2-8 ruststand.

In de rust werd benadrukt dat we geduldig moesten blijven spelen voor de goede kansen.

De 2e helft begon nu goed met 2 goals voor it Fean 3. Onze ruime voorsprong werd nu comfortabel. Waar dan soms de neiging is om het rustig aan te doen werd er nu meteen door de coach ingegrepen. De zwakste schakel werd gewisseld, u mag raden wie dit was, en werd vervangen door de talentvolle junior Kevin Batema. Kevin die een prima wedstrijd speelde, leverde nog enkele goede afstandschoten af die meer verdiend hadden.

It Fean 3 bleef nu goed doorknokken en na nog enkele frisse dames te hebben ingebracht werd de wedstrijd professioneel uitgespeeld en stond er op het scorebord een verdiende 6-14 voorsprong.  Zo op het oog zonder blessures kunnen we toeleven naar de volgende wedstrijd thuis tegen Flamingo’s 3.

 

Ik verwacht u allen weer.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!