Gezien de ranglijst speelde It Fean afgelopen zaterdag een belangrijke wedstrijd tegen Lintjo uit Oldeberkoop. Ook zij hadden uit de eerste vier wedstrijden geen punten weten te halen. De EXPERT-formatie kwam er al gauw achter dat het een fysieke wedstrijd ging worden, waarbij de scheidrechter veel door liet gaan.

Verdedigend zit het vaak wel goed bij It Fean, maar vandaag werden we aan het begin van de wedstrijd afgebluft waardoor Lintjo uit kon lopen tot 6-1. It Fean kwam moeilijk tot scoren en bij rust stond het 10-4. Bij deze stand werd tegen ELKO de wedstrijd nog bijna omgekeerd, na rust kon er dus nog van alles gebeuren.

Beide teams hielden elkaar in evenwicht in de eerste twintig minuten van de tweede helft waarbij de voorsprong van 6 bleef staan. Na een aantal wissels wist It Fean aan te pikken en het gat werd langzaam gedicht. De wedstrijd duurde echter tien minuten te kort om de punten mee te nemen naar Surhuisterveen. Lintjo was uiteindelijk de terechte winnaar 16-14. Het tweede liet vervolgens een mooie pot zien en nam de punten wel mee 10-13.

Komende zaterdag de altijd leuke derby tegen Harkema. Kom allen kijken, de wedstrijd begint om 15:30 in Surhuisterveen.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!