De zomervakantie is weer voorbij. Het korfbalseizoen is weer begonnen. We hebben er zin in!

Zaterdag 22 augustus zijn we met ons E1 team naar het toernooi van Quick Oudega geweest. We werden verrast met een team dat al goed samenspeelt. We verdenken ze er stiekem van dat ze behoorlijk hebben geoefend in de zomervakantie. Iedereen deed goed mee en ook het scoren ging prima. Wij waren dan ook beretrots dat dit team de eerste prijs mee naar huis mocht nemen! Super gedaan. Het begin is er, we gaan ervoor!
De coaches Pietsje en Ria.


29-08-2015: Wedstrijd It Fean E1 - Gorredijk E7
We hadden er zin in. Onze eerste wedstrijd weer op het veld. Iedereen was er dus de wedstrijd kon beginnen. Toen we begonnen hadden wij als eerste de bal uit. Een paar keer over pasen en ik had al gescoord! Daarna had Gorredijk de bal uit en scoorde bijna maar hij was verdedigd dus de bal was voor ons. Daarna scoorde ik weer en was het 2-0 voor ons! Daarna scoorde Anne Jorn de 3-0. Na 10 minuten moesten we wisselen en kwam Arjen er in voor Baukje. Arjen maakte ook nog een paar doelpunten zodat de stand op 4-0 kwam. Ik zorgde nog voor 5-0 en 6-0 en Arjen scoorde nog 1 zodat de ruststand op 7-0 kwam.

Eerst pauze tijd voor wat drinken en praten over wat beter kon en wat heel goed ging. Na de rust stond ik de eerste 10 minuten op wissel. Arjen en Baukje wisten weer goed te scoren. Na 10 minuten mocht ik er weer in voor Anne-Jorn. We hebben allemaal nog een keer gescoord. Al met al hebben we met 13-0 gewonnen. Yeah!! Op naar de volgende wedstrijd uit tegen Mid-Fryslân in Roordahuizum.
Groetjes van Jeska.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!