Zaterdag 16 mei stond de laatste wedstrijd van het seizoen voor ons op het programma; WSS B1- it Fean B1. De vorige keer werd er nipt verloren (8-9), dus er was kans om de eerste en tevens de laatste 2 punten binnen te kunnen slepen.

In de aanval begonnen Stanley, Kevin, Nynke R en Laura. De verdediging bestond uit Nynke S (als heer), Catherine (als heer), Marije en Fardau. Jens begon op de bank. We begonnen de wedstrijd niet goed, er werden een aantal ballen vergooid en het tempo zat er ook niet goed in. WSS bleek hier ook wel last van te hebben, maar kon ondanks dat uitlopen tot een 4-0 voorsprong. In het midden van de eerste helft werd er middels een mooie doorloopbal van Stanley de 0 van het scorebord gehaald. We konden dit echter niet doorzetten, waardoor we tegen een 6-1 achterstand in de pauze aankeken.

In de rust werd Laura gewisseld voor Jens. Direct na de rust werd door middel van een mooi afstandsschot van Catherine en een hele mooie doorloopbal van Jens de score geopend. We kregen weer wat hoop op gelijkspel en misschien zelfs wel op een overwinning! Helaas wilde dit niet geheel lukken. Met nog maar een paar minuten te spelen, keken we tegen een 9-5 achterstand aan en bleek het weer niet mogelijk te zijn om wat puntje(s) mee naar Surhuisterveen te nemen. De uitslag resulteerde dan ook tot een 11-5 nederlaag.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!