Nadat we de eerste wedstrijd uit tegen NKC B1 hadden verloren, wilden we dit zaterdag rechtzetten. We begonnen met opgeheven hoofd aan de wedstrijd en de eerste aanval werd meteen goed opgezet. Helaas werden de kansen niet benut en kon NKC vervolgens twee keer scoren. Hier stonden we 0-2 achter.

De aanvallen van It Fean waren goed, maar de vele kansen die we hadden werden niet benut. Wel konden we op een 1-2 komen, maar NKC had daar een antwoord op. It Fean scoorde nog eens, maar weer scoorde NKC. We gingen de rust in met een 2-5 achterstand.

De wedstrijd was nog niet verloren, maar in de 2e helft werden onze vele kansen ook niet benut. Jammer genoeg wist NKC de korf wel een aantal keren te vinden en dus liep de stand uit naar een 2-9 achterstand voor It Fean. Nog eenmaal wist It Fean de korf te vinden en zo werd de eindstand 3-9. Helaas geen revanche. Er is nog één wedstrijd te gaan, die nog gewonnen kan worden. Deze is uit tegen WSS, waar we vorige keer 8-9 van hebben verloren. Hier kan winst behaald worden.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!