Vooraf hadden we écht wel een andere uitslag in ons hoofd. We dachten redelijk gelijkwaardig te zijn….

En eigenlijk was dat ook zo. De eindstand van 1-7 gaf niet de krachtsverhouding in het veld weer, maar wel de effectiviteit. Deze doordeweekse wedstrijd begonnen we enigszins gemankeerd. Miranda was er door een ongelukje niet bij en Eva was niet helemaal fit. Toch wel een effect op de sterkte van de ploeg. Daarnaast moest iedereen meer speelminuten maken, wat ook niet de kracht verhoogde.
Na 10 minuten stonden we met 0-2 achter, maar eigenlijk werd er best wel prima gespeeld. Er werd goed gevochten voor de afvallende ballen, de ballen er tussen uit gepakt. Het gooien was soms wat onzorgvuldig. En dan Mid Fryslan, van een halve kans die ze hadden, maakten ze een doelpunt. Even een onoplettendheid van ons, een verkeerd gegooide bal. Zij een kans en een doelpunt.
Ilse scoorde weer een doelpunt en we leken terug te komen in de wedstrijd. Met de rust was het 1-3.
Na de rust moesten we de lijn doorzetten, maar dat lukte toch niet. Mid Fryslan demonstreerde effectiviteit en wij creëerden veel kansen. Heel veel kansen. Maar de bal ging er niet in, heel vaak niet. En daarom bleven we dus op 1 doelpunt staan. Ondanks de extra speler erbij na de 1-4 konden we geen verschil maken. Helaas. De eindstand werd uiteindelijk dus 1-7.
Bij de strafworpen maakten Tim en Ilse allebei een doelpunt.
In vergelijking met het teleurstellende zaalseizoen hebben we nu weer een paar leukere wedstrijden gespeeld. Doelpunten gemaakt en wedstrijden gewonnen. Na de meivakantie, moeten we op 16 mei nog onze laatste wedstrijd spelen. We spelen dan tegen V&V. Dit is de huidige nummer 1, die alle wedstrijden nog heeft gewonnen. Winst is daar dus niet reëel.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!