Afgelopen zaterdag stond voor ons de wedstrijd tegen de Walden 5 op het programma. We wisten dat dit een moeilijke pot ging worden. De Walden is een goed team dan makkelijk weet te scoren. Ons doel was er vol voor gaan en het hun moeilijk maken. Als we naar de eerste helft kijken is ons dat aardig goed gelukt, maar ja toen......

De wedstrijd begon voor ons goed. Gelijk in de eerste aanval wist Henk te scoren van afstand. Een mooie binnenkomer. De Walden wist hier bij hun eerste aanval gelijk een goed antwoord op te geven. Tot de 30ste minuut van de eerste helft werd er om en om gescoord,  waardoor er een stand van 7-8 op het scorenbord te zien was. In de laatste 5 minuten van de eerste helft wist de Walden toch een gaatje te slaan van 4 doelpunten. Stand 7-11.

In de pauze spraken we elkaar moed in. Ons spel was echt niet slechter dan dat van hun. We moesten scherp blijven en proberen zelf ook de kansen af te maken. De spelers van de Walden hadden het gevoel van scoren goed in de vingers zitten, want in de eerste 5 minuten van de tweede helft wisten ze weer  driemaal te scoren. De wissels Petra en Hester kwamen in het veld voor Grietje en Margriet. Met een stand van 7-14 op het scorenbord was de wedstrijd eigenlijk al gespeeld. Met nog 25 minuten te spelen kwam Rutger in het veld voor Henk. In de gehele 2de helft wisten wij nog viermaal te scoren. De Walden bleven de korf goed vinden, waardoor de scheidsrechter een eindstand heeft genoteerd van 11-24. Volgende week staat de wedstrijd tegen Mid Fryslân op het programma.

20 apr.15:30Hoogkerk/Schelwald Optiek 2 - It Fean / Boelenslaan 2Meer
20 apr.17:00Hoogkerk/Schelwald Optiek 1 - It Fean / Boelenslaan 1Meer
22 apr.18:15TFS D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer