Zaterdag 4 april was het koud. Heel erg koud. Jeska, Anne-Jorn, Arjan, Marit en Baukje gaven hier niks om. Ze gingen vol vuur de strijd aan.

En een spannende wedstrijd werd het. De kansen gingen over en weer. De spelers van De Granaet waren net iets beter in het raak schieten en dus stond het al vrij snel op 0-3. Ineens kwam Arjan uit het niets met een prachtig afstandsschot en was het 1-3. Met deze stand gingen de teams de rust in.
Zou ons team nog kunnen gelijk komen in de tweede helft? De spelers van E3 begonnen enthousiast en vlogen over het veld. Ook nu waren er voor beide teams weer vele mooie kansen. Na een inloopbal van De Granaet was het 1-4 en daarna volgde de 1-5.Jeska maakte er uiteindelijk 2-5 van. Dit was ook de eindstand.
Geen slechte stand, aangezien er deze week door het slechte weer niet getraind kon worden. Maar toch wel een beetje teleurstellend na het harde werk dat E3 had geleverd.
Volgende week gaan we voor revanche. We halen gewoon de 2 punten op uit Dokkum als we wederom tegen De Granaet E2 moeten spelen! 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!