We gingen om 11 uur weg met vrolijke gezichten, we hadden er zin in. Het was 25 minuten rijden dus we waren er zomaar. Toen we er waren moesten we eerst even om kleden en wachten op de tegenstanders.

De wedstrijd begon ldodk begon pittig. Het eerste doelpunt werd gemaakt door Gorredijk. we kwamen gelijk in actie ik [Jeska] had veel kans om te scoren. Ook Arjen was van de partij, ook hem lukte het niet om te scoren. Wat later werd er weer gescoord door Gorredijk het stond nu 2-0.Weer wat later scoorde Gorredijk 3-0.Weer wat later scoorde Gorredijk 4-0.Weer wat later was Gorredijk weer aan de bal en scoorde de 5-0 toen was het pauze.

Toen de pauze voorbij was scoorde Gorredijk weer een doelpunt de stand was nu 6-0. weer wat later scoorde Gorredijk de 7-0. *Gaap*! Weer wat later scoorde Gorredijk de 8-0. Weer wat later scoorde Gorredijk de 9-0.Weer wat later scoorde Gorredijk de 10-0. Maar dan komt baukje in de aanval en…. Scoort! eindelijk. Maar jammer genoeg scoort Gorredijk nog 4 punten en is de stand 14-1 de strafworpen waren 4-4 geworden
EINDE
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!