Zaterdag 7 maart stond de wedstrijd Quick ‘21 B1 - It Fean B1 op het programma. Vol goede moed en met het kampioenschap op zak, vertrokken we naar Burgum. Thuis hebben we nipt gewonnen (10-9), dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

In de aanval begonnen Kevin, Stanley, Laura en Fardau. De verdediging bestond uit Huub, Nynke S als heer, Nynke R en Catherine. Rutger begon op de bank. Door een goede aanval op te zetten wist Stanley de openingstreffer te scoren. Quick had hier echter meteen een antwoord op door ook te scoren. Hierna volgde een fase waarin we moeite hadden te scoren, Quick bleek hier geen last van te hebben, waardoor ze 5-2 voor kwamen te staan. Toch wisten we vlak voor de pauze weer op gelijke hoogte te komen waardoor we de rust in gingen met een stand van 6-6.

Na de pauze vervolgden we de wedstrijd goed, door weer meteen te scoren. Quick wist telkens de score aan te vullen en zelfs de leiding over te nemen, waardoor wij de score telkens moesten aanvullen. Dit wilde echter niet geheel lukken waardoor de wedstrijd eindigde in een 11-9 nederlaag.

Volgende week staat onze laatste zaalwedstrijd op het programma: MN en W B1- It Fean B1.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!