Met 3 auto`s gingen we richting Roden. De dames merkten op, dat ze met het trio de 3 T`s op weg gingen: de toeke, de toffe en de tinker (eh, de voorletters van de rijders begonnen alle 3 met een T). Bij de sporthal was het heel druk; er was een postzegelbeurs, gelukkig waren er 2 sportzalen.

We hadden een trage start, maar het eerste schot was van ons door een assist van Marije en een doorloopbal van Thamara. De volgende was van Marije met een afstandsschot. Helaas scoorde Roden hun eerste punt met een afstandsbal en direct daarna weer met een hele gemakkelijke bal. De volgende was weer van Marije met een inloopbal en Jens maakte 1 op afstand. Voor de pauze scoorde Femke nog met een inloopbal.

Na de pauze scoorden we de 1 na de ander: Jelmer, Thamara, Marije, weer  1 van Jelmer met een afstandsbal en dat dankzij de “schwalbe” van Charlotte, toen maakte Roan er 1 met een uitstart en nog 1 door een kansje en de laatste maakte Maaike door een strafworp en zo eindigde deze wedstrijd met 13-2 voor ons!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!