Het korfballen van 2 weken geleden ging erg goed. We moesten tegen Dokkum en hebben met 4-16 gewonnen. De sfeer van de wedstrijd was ook erg leuk. Zelf heeft Kevin 1 gescoord dat was de laatste en kwam er pas jammer genoeg de tweede helft pas in.

Degenen die gescoord hebben zijn Stanley de 0-1, dan heeft Dokkum zelf gescoord 1-1, vervolgens scoorde Marije de 1-2 , daarna maakte Nynke met een mooi schot de 1-3, daarna kwam Stanley door en maakte de 4-1 en zelfs de 1-5, daarna scoorde Dokkum weer en maakte de 2-5, daarna met een mooi afstandsschot scoorde Nynke de 2-6, daarna maakte Stanley de 2-7, en toen scoorde Fardau de 2-8 met een inloopballetje

Toen kregen we een klein kansje en maakten we mooi af de 2-9 door Catherine. Toen scoorde Dokkum vervolgens de 3-9, en toen scoorde Rutger met een afstandsschot de 3-10. Toen kwam Stanley er door heen met een mooi doorloopballetje de 3-11, en toen scoorde Huub de 3-12

Toen kort daarna scoorde Dokkum weer de 4-12, vervolgens scoorde Rutger de 4-13, en daarna scoorde Stanley met weer een doorloopballetje de 4-14. Daarna met een vrije bal scoorde Nynke de 4-15, daarna scoorde Kevin de mooie afsluitende bal.

Verder vond ik het een leuke wedstrijd en heb er veel van genoten. Als we morgen tegen MNenW weer winnen zijn we kampioen!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!