Zaterdag 13 december stond de wedstrijd It Fean 2- WWC 2 op het programma. Aangezien It Fean 2 in de afgelopen 3 wedstrijden slechts 1 punt had behaald door een gelijkspel werd het nu weer hoog tijd voor een overwinning. Ook WWC was gebrand op een overwinning. Van alle gespeelde wedstrijden hadden zij nog niets gewonnen.

In de eerste minuut begonnen we vlot met een voorsprong door een inloopbal van Jannie. WWC wilde zich niet zomaar gewonnen geven en zorgde ervoor dat ze met een 1-2 stand voor kwamen te staan. Daarna kwam It Fean op stoom en werd de voorsprong weer voor ons. Door doelpunten van Hilliena en Jannie werd het 4-2. Vervolgens scoorden It Fean en WWC vrijwel om de beurt en gingen we met een 8-5 voorsprong de rust in.

In de pauze kregen we de opdracht om de voorsprong uit te bouwen tot tenminste 4 doelpunten om zo de overwinning veilig te stellen. Dit bleek nog niet zo gemakkelijk te zijn. In het eerste deel van de tweede helft bleven we om de beurt scoren waardoor het verschil maximaal 3 punten bleef. Pas vlak voor het eind kwamen we op een 14-10 voorsprong. Uiteindelijk werd de eindstand 14-11. Er werd gescoord door Hilliena, Marc, Jan- Geert, Sanne (2), Jille (2), Joukje (2) en Jannie (5).
Volgende week speelt It Fean 2 om 20:20 tegen de Granaet in Dokkum.