Afgelopen week hebben jullie allemaal de Poiesz actie pasjes ontvangen. Hierbij nog een keer in het kort de spelregels van deze actie.

De actie loopt van 3 februari tot en met 30 maart en is vernieuwd ten opzicht van voorgaande jaren. In plaats van sponsormunten ontvangen we nu digitale sponsorpunten. De pasjes zijn inmiddels verdeeld onder de leden en zijn gekoppeld aan onze vereniging. Hiermee profiteert u van voordeel en wordt tegelijkertijd KV It Fean gesteund. Bij elke €10,- aan boodschappen en bij de wekelijkse Jeugd Sponsor Aanbiedingen uit de folder ontvangt u sponsorpunten. Deze punten kunt u door het laten scannen van de Actie pas toewijzen aan KV It Fean.

Hoe meer punten , hoe beter. Daarom wil ik jullie vragen de pasjes zo goed mogelijk te verspreiden onder familieleden, vrienden, kennissen, collega's etc. Elke poiesz winkel doet mee aan de Jeugdsponsor actie dus niet alleen bij de Poiesz in Opende. Indien je pasjes te weinig hebt kun je je melden bij onderstaande personen deze kunnen je voorzien van extra pasjes.

De Poiesz vraagt wel als tegenprestatie dat wij als KV It Fean zaterdag 15 februari bij de Poiesz in Opende gaan helpen met de verkoop van een sponsorproduct. Dit zal ook onze vereniging extra punten opleveren. Voor deze actie hebben zich inmiddels enkele leden aangemeld, maar hoe meer leden zich hiervoor aanmelden hoe makkelijker het voor iedereen is. Vandaar dat we jullie via deze weg nog een keer willen vragen om je aan te melden voor zaterdag 15 februari om te helpen met het verkopen van sponsorproducten. Aanmelden kan via Remco van der Veen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.)


Groeten,
Remco vd Veen en Joukje Kunnen 

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda