Vanaf maart 2014 start ik onder de naam 'Korfbalschool Noord' met het geven van korfbaltrainingen aan jeugdige korfballers die meer uit hun talent willen halen.

Korfbaltalenten vinden bij hun eigen club niet altijd de training waarmee ze het maximale uit hun talent kunnen halen. Voor deze groep is de Korfbalschool een mooie manier om iets extra’s te leren, om zichzelf meer uit te dagen. Het zijn aanvullende trainingen, naast de trainingen die de korfballers bij hun eigen verenigingen hebben. Uiteindelijk proberen we om zo het korfbal in deze regio op een hoger niveau te brengen. En betere korfballers, daar profiteren alle verenigingen van.

Samen met toptrainers en topspelers verzorg ik de trainingen op de woensdagmiddag en zondagochtend op de velden van korfbalvereniging LDODK/ AH Gorredijk. De trainingen zijn toegankelijk voor E's, D's, C's, B's en A's.

De inschrijvingen van Korfbalschool Noord zijn sinds kort geopend, en inschrijving is mogelijk via de site www.korfbalschoolnoord.nl. Het gaat erg snel met de aanmeldingen, er zijn al 50 aanmeldingen en er wordt een limiet van 80 aanmeldingen gehanteerd. Als er leden van uw vereniging zich aan willen melden voor Korfbalschool Noord, doe dit dan zo snel mogelijk via de site.

Ik hoop u en uw leden hiermee voldoende te hebben geïnformeerd, voor meer informatie en/of vragen kijk op de site van www.korfbalschoolnoord.nl.

Met vriendelijke groet,

Erwin Zwart 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!