Op 5 oktober 2013 organiseert KV Drachten/Van der Wiel voor alle korfbalverenigingen in het noorden en de gebruikers van de Lascon Hal in Drachten het ‘Oktoberfest Drachten’. Aangezien er naast junior fun weinig gezamenlijke feesten zijn voor korfballers leek het KV Drachten/Van der Wiel leuk om u als korfbalvereniging uit te nodigen voor dit festijn.

Zoals de naam al doet vermoeden wordt dit een feest naar voorbeeld van de Oktoberfeesten in Duitsland. Belangrijkste ingrediënten voor dit feest zijn bier, braadworst, lederhosen en natuurlijk schlagerartiesten. Het ‘Oktoberfest Drachten’ wordt verzorgd in samenwerking met Drachtster Horeca zaken ‘Binnen’ en ‘De Swetser’.

De aanvang van ‘Oktoberfest Drachten’ is 20.00 uur. Het feest eindigt om 00.00 uur. De entree voor het feest bedraagt €15,- p.p. Als u echter een tafel reserveert voor 10 personen dan betaalt u slechts €125,- voor een tafel. Hierbij is de eerste consumptie inbegrepen.

Mocht u na het ‘Oktoberfest Drachten’ nog zin hebben in een after party dan brengen wij u in samenwerking met Kijlstra personenvervoer gratis vanaf de Sportlaan naar grootcafe ‘De Swetser’. Hier wordt een after party georganiseerd. Draagt u lederhosen of Dirndls dan is toegang tot ‘De swetser’ gratis.

Via www.oktoberfestdrachten.nl kunt u kaarten/tafels reserveren en is er meer informatie te vinden over dit evenement. Deze site is gemaakt door GN Media en doormiddel van deze site kunt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit fantastische feest.

Samengevat:
Wat: Oktoberfest Drachten
Wanneer: 5 oktober 20113
Waar: Sportlaan 10 te Drachten
Aanvang: 20.00 uur

Kosten: €15,- p.p. of € 125,- voor een tafel voor 10 personen incl. 1e consumptie gratis
Extra: Na afloop gratis vervoer en gratis toegang tot ‘De Swetser’.

 

Met vriendelijke groet,
Organisatie Oktoberfest Drachten

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!