Afgelopen zaterdag mocht It Fean  de korfbalvereniging promoten bij de Poiesz in Opende.  Naast het promoten van de korfbalvereniging was het natuurlijk ook een doel om zoveel mogelijk Jeugdsponsormunten te verzamelen.

De E’s en de F’s staken hun handen uit de mouwen en dit heeft tot flink wat extra sponsormunten geleid. In totaal is er vorige week 2840 sponsormunten verzameld. Dit is zo’n 185% meer dan een reguliere week dus hartstikke goed gedaan! Alle E’s en F’s met hun coaches/trainers ontzettend bedankt voor jullie inzet!

Er was ook een prijsvraag. Van de 122 deelnemers hadden 20 deelnemers het goede antwoord gegeven op de vraag: “Hoeveel korfbalattributen zijn er in en om de supermarkt geplaatst?”. Uit de goede antwoorden is 1 prijswinnaar getrokken: mevr. Elzinga uit Opende. Zij mocht het appeltaartje en een mandje met prijzen in ontvangst nemen.

De actie loopt nog tot 6 april 2013. Ten opzichte van vorig jaar doen we het heel goed. In de eerste 5 weken hebben we al twee keer zoveel munten verzameld als over de zelfde periode vorig jaar. Dit betekent echter nog niet direct dat het ook twee keer zoveel geld oplevert. Het blijft dus zaak om zoveel mogelijk sponsormunten te blijven verzamelen om tot zo’n hoog mogelijk eindbedrag te komen. Dus vooral blijven doorsparen en niet vergeten om de laatste munten voor 6 april in de juiste koker, dus van KV It Fean te doen!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!