Dit jaar zijn we opnieuw ingeloot om te mogen deelnemen aan de Jeugdsponsoractie van de Poiesz.

alt

De actie loopt van 11 februari t/m 6 april en de koker voor onze vereniging staat bij de Poiesz vestiging aan de Provinciale weg 56-58 in Opende.

Het doel van de actie is om zoveel mogelijk jeugdsponsormunten te vergaren. Aan het eind van de rit vertegenwoordigen alle jeugdsponsormunten een geldbedrag.

 

De actie werkt als volgt:

-         Bij diverse producten en elke € 10,- aan boodschappen ontvangen de klanten van de Poiesz sponsormunten. Met deze munten kun je “op een vereniging stemmen” door middel van de munt in de koker van de juiste vereniging te doen.

-         De leden zullen waardebonnen ontvangen om gebak te kunnen bestellen tegen 50% korting. Per Poiesz supermarkt (7 deelnemende verenigingen ) winnen de drie verenigingen met de meeste gebaksbestellingen  5000, 2500 of 1500 extra jeugdsponsormunten. De komende week zullen de gebakswaardebonnen worden uitgedeeld aan de leden.

-         Op zaterdag 23 maart mogen wij onze vereniging promoten bij de

supermarkt met een activiteit. De meest originele activiteit ontvangt een bonus van € 500,-.Met name de jeugdleden zullen gevraagd worden om hierbij te helpen. Als je nog leuke ideeën hebt, laat het me dan weten en mail het naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hoe meer munten, hoe beter. Daarom wil ik jullie vragen om zoveel mogelijk munten te sparen. Vraag familieleden, vrienden, kennissen, collega’s om hun stem op KV It Fean uit te brengen!!  Ook munten van een andere vestiging kunnen bij de Poiesz in Opende gebruikt worden.

Zeg het voort, steun It Fean en laten we er met zijn allen voor zorgen dat de actie een succes wordt!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!