Op woensdag 13 februari organiseert de TC een clinic voor alle jeugdtrainers van It Fean. Tijdens de clinic krijgen alle E-teams een training, die onder leiding staat van Peter Holwerda. Met leuke oefeningen zal hij met behulp van alle E-trainers ruim een uur vullen. Daarna is er gelegenheid om met Peter verder te praten over het trainersvak.

Het doel van de training is onder andere om je te leren je bewust te worden van je houding en je uitstraling en wat het effect daarvan is op de training en de kinderen. Wat is er voor nodig om een goede training voor te bereiden. Verder zul je leren hoe je iets duidelijk uit kunt leggen op het niveau van de kinderen. Ook zal er aandacht zijn hoe je goed kunt leren coachen. Hoe corrigeer je en hoe geef je aan dat een oefening goed gaat.

Peter Holwerda is een gedreven en fanatiek korfbalkenner, maar heeft ook erg veel ervaring met het opleiden van de jeugd. Peter is momenteel trainer van de E1 van CSL.
De clinic is van 17.30 tot en met 20.00. Dit is inclusief opzetten materialen, en voor- en nabespreking met Peter Holwerda.
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!