Vrijdag 25 mei hebben veel leden ingezet om zoveel mogelijk scankaarten te bemachtigen. En niet zonder succes. We begonnen om 13.00 met een stand van € 1.436 en stonden op een 3e plek. Aan het eind van de dag kwamen we steeds dichter bij de koploper VV Surhuisterveen om aan het eind af te sluiten met € 1938 voor It Fean en € 1935 voor VV Surhuisterveen. Het is dus echt een nipte voorsprong en inmiddels kan het wel weer veranderd zijn.

Er zullen nog een aantal andere verenigingen actie voeren en de koplopers kunnen het snelste verliezen. Wat dat betreft zullen we ongetwijfeld nog een stukje zakken. Zonder actie hadden we veel lager gestaan en daarom ben ik van mening dat we met zijn allen in 1 middag toch wel € 500,- hebben verdiend. Goed gedaan en ontzettend bedankt voor jullie inzet.

Om zo hoog mogelijk te blijven staan, moeten we de komende 2 weken gewoon doorgaan met scannen, en liefst op maandag t/m donderdag. Dan krijg je namelijk dubbele scankaarten!

Tijdens de actie was er ook nog een prijsvraag. In eerste instantie bestond deze uit 5 vragen, maar omdat de vragen toch wel behoorlijk moeilijk waren voor niet-korfballers is uiteindelijk 1 vraag bepalend geweest voor de prijsvraag.

De vraag was:       Hoe zwaar zijn 3 korfballen (K5) tezamen?

Het antwoord is:   1380 gram

De winnaars zijn Tinie van der Veen (Mem van Sandra) en Jehannes Bottema. Ze hebben inmiddels hun prijzen in ontvangst genomen.

Voor de wantrouwenden onder ons is het nog wel van belang om te melden dat Jehannes niet op voorhand bekend was met de vraag en het antwoord. Voor de overige 4 vragen, die hij ook bijzonder goed had ingevuld,  had hij voordeel kunnen hebben, maar die zijn niet meegeteld.

 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!