Time flies when you’re having fun, en zo ben ik inmiddels al halverwege mijn afstudeerstage. Het is dus hoog tijd voor een kleine update voor alle achterblijvers. Ik zal beginnen met het minst interessante deel voor de meesten van jullie, maar voor mij toch het belangrijkste hier; het onderzoek loopt goed. De afgelopen weken heb ik veel data verzameld, en waarschijnlijk kan ik komende maand beginnen met de analyses. Verder leuke collega’s die met dagelijks nieuwe uitdrukkingen leren, dus de kantooruurtjes vliegen voorbij.

Buiten de kantooruren is het hier ook prima leven. Misschien is het al bekend dat ik hier ook ben gaan korfballen, en dat is bere-gezellig en af en toe te hilarisch. Geloof dat ik nog nooit zoveel gelachen heb tijdens trainingen… Na de trainingen standaard de pub in en op dinsdag pubquiz, de ‘socials’ zijn hier net zo belangrijk. Verder moest ik eraan geloven netball regels te leren, want over 2 weken is er een groot tournament op de campus.

Samen met een andere internationale studente trek ik er in de weekenden op uit om wat cultuur op te snuiven & ondertussen mijn Frans bij te spijkeren. Zo hebben we samen al heel wat van de omgeving gezien. Daarnaast woon ik hier vlakbij het bos, waar ik in mn verloren uurtjes heerlijk kan mountainbiken.

Al met al vermaak ik me hier prima. Ik hoop dat jullie de laatste puntjes op het veld nog kunnen pakken. En veel plezier volgende maand tijdens de seizoensafsluiting!

Best wishes,
Sjoukje 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!