De afgelopen weken/maanden zijn veel leden druk bezig geweest met de traditionele rollade-actie. Ondanks de bijgestelde verwachtingen was de actie ook dit jaar weer een geweldig succes.

De sponsorcommissie organiseerde dit jaar alweer voor de 16 keer de rollade-actie. Deze actie is een jarenlange traditie, voor zowel de leden, die hier nauw bij betrokken zijn als ook voor de inwoners van Surhuisterveen.

De leden hebben dit jaar erg hun best gedaan om de bestellijst vol te krijgen. Vorig jaar werd een record aantal rollades verkocht, dit jaar werd dit aantal op 35 rollades na ook bijna geëvenaard: een top prestatie!!
De (jeugd-)leden die dit jaar meer dan 15 rollades op hun formulier hadden, krijgen ook nu weer een prijsje. Deze prijsjes zullen op 29 december worden uitgereikt.

Op zaterdag 17 december waren 45 leden in touw om de rollades bij de inwoners van Surhuisterveen te bezorgen.  Afgelopen week werd nog een klein aantal rollades nabezorgd. Naast de particuliere verkoop zijn ook rollades verkocht bij bedrijven, voor werknemers in het kerstpakket of via de personeelsvereniging.
De reacties op de Keurslager Albert&Aukje – rollades zijn erg positief, de verwachting is dan ook dat de actie volgend jaar weer een vervolg zal krijgen.

We wensen u dan ook een fijne kerst, met natuurlijk een overheerlijke korfbal-rollade.
Peter Koopstra, Sponsorcommissie
 

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!