Afgelopen maandag was het dan zo ver voor Stanley v/d Hoek en Marije Dolsma, na een eerdere selectie  afgelopen seizoen mochten ze het nu weer een keer proberen voor de Friese selectie!!! Dus maandag kwart voor 6 ging het duo richting KV waterpoort in Sneek.

Ze moesten om half 7 aanwezig zijn en 7 uur zou de training beginnen. Na een stevige warming up werden ze bij elkaar geroepen door de trainers. Na enige uitleg mochten beide meteen in verschillende teams beginnen aan een wedstrijd van een half uur en mochten allebei in totaal 1 uur  spelen.

Toen ze om half 9 klaar waren  zouden ze naar huis maar moesten toch nog even blijven tot Stanley nog aan werd gesproken of hij nog even wou spelen in het laatste wedstrijdje. Na 5 min spelen van het laatste partijtje mocht Stanley zich nog 1 keer laten zien. Na de wedstrijd kregen ze tot hun verbazing te horen dat de uitslag voor woensdag bekend zou worden gemaakt. Dit betekent dat als je door bent je maandag 3 oktober weer wordt verwacht op het sportpark te Waterpoort in Sneek.

Zojuist hebben we door gekregen dat Stanley nogmaals mag komen en zich nog een keer te bewijzen. Marije Dolsma is jammer genoeg niet geselecteerd, hopen dat ze het volgende jaar nog een keer mag proberen.

Up date volgt nog!!

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!