It giet oan…..
Wat later dan verwacht en gepland, maar de verbouwing van onze nieuwe accommodatie gaat van start! De werkzaamheden zullen starten vanaf week 14. Na maanden van voorbereiding en hard werken in goede samenwerking met de gemeente Achtkarspelen, kunnen we aankondigen dat de vergunning voor de nieuwbouw van onze kantine en kleedkamers op sportpark aan het Blauknopke is goedgekeurd!
Deze goedkeuring markeert het startschot voor een nieuw hoofdstuk in de bloeiende geschiedenis van KV It Fean. We willen alle betrokkenen bedanken voor hun inzet en toewijding om dit project tot dit punt te brengen.


Daarnaast hebben we het genoegen om aan te kondigen dat de opdracht voor de nieuwbouw is toegekend aan gerenommeerde en regionale partijen. Bouwbedrijf Van Dijk zal verantwoordelijk zijn voor de bouw, terwijl DRS installatietechniek zich zal bezighouden met de technische installaties. Dit is een opwindende fase voor onze vereniging. We kunnen niet wachten om te zien hoe onze nieuwe locatie zal transformeren tot een moderne en comfortabele omgeving voor al onze leden en bezoekers.

Planning
Doordat we nog wat onverwachte procedures moesten doorlopen is de start van de nieuwbouw later dan gepland. Vanaf week 14 gaat Van Dijk starten met de werkzaamheden. De verwachting is dat eind november van dit jaar alle werkzaamheden, waaronder ook werkzaamheden die we zelf moeten uitvoeren, gereed zijn. Dit betekent helaas dat we de najaarscompetitie na de zomer niet kunnen starten op onze nieuwe accommodatie.  
Via de nieuwsbrief blijven we updates en aankondigingen doen met betrekking tot de voortgang van de bouw. We kijken uit naar de dag waarop we samen kunnen komen en het voltooide project kunnen bewonderen. In de komende maanden zal duidelijk worden, wanneer wij zelf werkzaamheden moeten uitvoeren en wat deze werkzaamheden concreet inhouden. We hebben jullie hulp zeker nodig om ervoor te zorgen dat er in november een mooie, werkende accommodatie is gerealiseerd.

Mede mogelijk gemaakt door:
* Gemeente Achtkarspelen
* Het Durk Pultrum Fonds
* Stichting Spavo
* Rabobank Dividend Fonds
* Jan Roelof Geertsmafonds
* TVM Foundation
* Equans
* Stichting Femme van der Schaaf
* NAM
* Leader

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
20 apr.09:30It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F1Meer
20 apr.09:30Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E3Meer
20 apr.10:00It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B1Meer
20 apr.10:00Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E2Meer
20 apr.10:15Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D1Meer
20 apr.10:30It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E2Meer
20 apr.11:30It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A3Meer
20 apr.12:15Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C1Meer
20 apr.13:30Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A1Meer
20 apr.14:00Heerenveen 4 - It Fean / Boelenslaan 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Boelenslaan / It Fean MW1 - Noordenveld MW112 apr.15 - 12
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
Bekijk alle uitslagen

Agenda