De 28e rollade actie staat voor de deur. Deze is natuurlijk weer samen met onze sponsor Keurslager Albert & Aukje. Dus de kwaliteit is natuurlijk TOP! Vanaf 4 november zijn alle invullijsten uitgedeeld bij de teams en kunnen de leden aan de slag. Graag vragen we hiervoor de medewerking van iedereen. De opbrengst van de actie komt ten goede aan de jeugd: trainingsmateriaal, clinics voor trainers, cursussen etc. De bezorging én betaling is op vrijdagavond 15 december tussen 17:30 en 21:00 uur. Het gebruik van een QR-code bij betaling was vorig jaar een succes, dus dat kan dit jaar natuurlijk weer.

Vóór 1 december graag alle lijsten inleveren via de trainer/coach of rechtstreeks bij ons. We tellen de aantallen en doen dan de bestelling bij de slager.

Ieder jeugdlid dat minimaal 15 verkochte rollades op het bestelformulier heeft, ontvangt een prijsje of leuke attentie. Voor de A’s, B’s en senioren geldt dat je bij elke 15 bestellingen een lot ontvangt, voor de verloting van een aantal overheerlijke taarten. 

Natuurlijk kunnen we op 15 december veel chauffeurs en bezorgers gebruiken. Noteer deze datum alvast in je agenda. Wij zullen, net als voorgaande jaren, teams maken van chauffeurs en bezorgers.
Je kunt je natuurlijk alvast opgeven, als je zelf voorkeur hebt met wie je wilt bezorgen.
Ook ouders van jeugdleden zullen hierbij worden ingezet. We rekenen op een ieders deelname.
De chauffeurs en bezorgers ontvangen ook een lot voor de verloting!

Voor eventuele vragen kun je nog contact opnemen met Peter Koopstra (06-53921037), Margriet Dijk-Helfrich (06-52100973) en/of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan 3 - De Wâlden 512 jun.18 - 12
Wêz Warber en Fluch E2 - It Fean / Boelenslaan E113 jun.9 - 9 (2 - 4)
Bekijk alle uitslagen

Agenda