Op vrijdagavond 21 april was er onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. Naast alle gebruikelijke agendapunten, stond er deze avond ook een prachtig moment op de agenda. Corry Helfrich, onze super-vrijwilliger had in het bestuur aangegeven dat het tijd werd om het stokje door te geven en dat dit het jaar was dat zij zou stoppen met het bestuur en diverse vrijwilligerstaken. 
Als bestuur wisten we dat dit moment een keer zou komen en nu het zo ver was, vonden we als bestuur dat we niet anders konden dan de vergadering te vragen om Corry als erelid te benoemen van KV It Fean. 

Corry is begonnen met haar vrijwilligerswerk in 1972 en het is gemakkelijker voor mij om de functies te noemen die ze niet gedaan heeft. Corry is geen voorzitter en geen penningmeester geweest. Daarbuiten heeft ze alle functies wel uitgeoefend die je maar kunt bedenken. Een rots in de branding, iemand die voor de club door het vuur gaat en niet bang is om wat werk te verzetten. 
Corry is iemand met een duidelijke mening, maar altijd een mening in het belang van de club. Een duizendpoot die alles kan, iedereen kent en op alle vragen een antwoord heeft. 
Zo heeft ze meer dan 50 jaar de vereniging geholpen in haar bestaansrecht en altijd in goede en minder goede tijden voorop gestaan in het helpen van onze prachtige club. Voor al haar vrijwilligerswerk is Corry daarvoor ook al eens door ons koningshuis onderscheiden met de titel Lid in de Orde van Oranje Nassau.
Natuurlijk zal Corry voorlopig op de achtergrond haar bestuurlijke vervanger ondersteunen en zal ze altijd toch betrokken zijn bij onze club. Corry houdt van KV It Fean en wij houden van Corry.
 

Met groot applaus en zonder enige twijfel werd Corry dan ook door de vergadering als Erelid benoemd.

Corry, bedankt voor alles wat je voor KV It Fean hebt gedaan, maar ik heb het gevoel dat we je vast nog vaak gaan zien en horen. :-)

Henk Kempenaar
Voorzitter KV It Fean

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
2 jun.18:30Quick '21/Vlug & Vaardig (G) B1 - Boelenslaan/It Fean B1Meer
2 jun.19:30It Fean/Boelenslaan MW1 - Ritola MW1Meer
3 jun.09:30Oerterp F1 - It Fean/Boelenslaan F2Meer
3 jun.09:45It Fean/Boelenslaan C1 - Ritola C1Meer
3 jun.10:00It Fean/Boelenslaan F1 - Noordenveld F1Meer
3 jun.11:00It Fean/Boelenslaan D2 - Vlug & Vaardig (G) D2Meer
3 jun.11:00Drachten/Van der Wiel E4 - It Fean/Boelenslaan E1Meer
3 jun.11:00De Wâlden D2 - It Fean/Boelenslaan D1Meer
3 jun.11:45Boelenslaan/It Fean A1 - Nic./Hoogkerk A2Meer
3 jun.13:00Flamingo's 4 - Boelenslaan/It Fean 3Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Ritola MW1 - It Fean/Boelenslaan MW125 mei8 - 11
Bekijk alle uitslagen

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!