Na 8 weken winkelen bij de Poeisz, bestelde actieproducten bezorgen en de verzamelde munten inleveren, hadden we op 10 april 18.052 munten verzameld! In onze vestiging Opende hadden we om de 3e plek een nek-aan-nek race met Korfbalvereniging OKO en ook gymnastiek vereniging WSBF, maar we zijn op het podium geëindigd met een mooie 3e plek! Dit was natuurlijk al top, maar wat dit financieel zou betekenen wisten we niet. Hier zouden we tijdens het Jeugdsponsor gala op 21 april in het WTC in Leeuwarden achter komen.

Hier hadden we 8 vrij kaartjes voor gekregen. 6 jeugdleden en 2 begeleiders mochten hier naartoe. De jeugdleden die op de actiedag bij de Poeisz hebben geholpen zijn mee geweest. Sophie, Stefan, Mare, Jetty, Jeltsje Johanna en Fardau. Samen met Manon en Margriet vertrokken we om 17.30 uur naar Leeuwarden. Alles was goed geregeld en we stonden ruim voor half 7 in de rij voor heerlijke snoepjes! Iedereen kreeg 2 consumptiekaarten die bij de verschillende stands ingeleverd konden worden. De snoepstand was uiteraard de favoriet! Toen iedereen was voorzien probeerden we een mooi plekje te bemachtigen, maar we waren wel echt klein. Gelukkig waren er ook schermen waar we alles op konden zien! Eerst kregen we een optreden van Antoon. De spiertjes werden al lekker opgewarmd! Stefania was naast presentatrice ook de 2e live act. Tussen de optredens door werden de nummers 1-10 op het podium gehuldigd. Hier kwamen wij niet voor in aanmerking. De spanning steeg steeds meer in de zaal, want de favoriet moest nog komen. En wat was het een feestje met Flemming! Iedereen zong alles goed mee en onze kids vonden het ook prachtig!!

Na dit top optreden kregen we nog een paar knal nummers van de DJ, we gingen nog even van links naar rechts en op en neer! Na al deze moves was het afgelopen en waren we ook wel moe. Maar we waren natuurlijk niet voor niks gekomen en wilden graag onze verdiende cheque mee naar huis nemen. Deze konden we na afloop afhalen en dit was een grote verrassing! We hadden namelijk een mooie cheque van €1.001,-!!! 😊
Ook onze vrienden van Boelenslaan troffen we en zij hadden ook een prachtige cheque van €1.042,-! Een top prestatie van onze clubs!

Een volgende editie is alweer aangekondigd, dus hopen dat we volgend jaar weer worden ingeloot! Iedereen nogmaals hartelijk dank voor het meesparen, bestellen en meehelpen op welke manier dan ook!

poiesz 2023_1
poiesz 2023_1
poiesz 2023_2
poiesz 2023_2
poiesz 2023_3
poiesz 2023_3
poiesz 2023_4
poiesz 2023_4
poiesz 2023_5
poiesz 2023_5
poiesz 2023_6
poiesz 2023_6

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan 3 - De Wâlden 512 jun.18 - 12
Wêz Warber en Fluch E2 - It Fean / Boelenslaan E113 jun.9 - 9 (2 - 4)
Bekijk alle uitslagen

Agenda