Gezellige start van het nieuwe seizoen. Voor leden, ouders, grootouders, vrienden en belangstellenden

Zaterdag 27 augustus

Geef je op voor 23 juli!

11:45 broodjes om mee te beginnen

Clinic voor de jeugd door onze nieuwe trainer Henk Berkenbosch

12:15 – 13:00 clinic C & D jeugd

13:15 – 14:00 clinic A & B jeugd

14:00 oefenwedstrijd It Fean 2 – DTL 2

15.30 oefenwedstrijd It Fean 1 – DTL 1

17:00 Grote BBQ met muziek

(ter vervanging van de afsluiting. wel weer even opgeven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ).

De jongere jeugd doet ‘s ochtends mee aan het toernooi van Quick in Oudega, maar zijn daarna hartelijk welkom op het korfbalveld.

Er is een springkussen op het veld.

 

Barbecue:

De kosten van de barbecue zijn: € 8.95 voor volwassenen en € 4.50 voor kinderen. Na opgave het verschuldigde bedrag graag overmaken op

Rek.nr: 356404897 t.n.v. kv It Fean

Iedereen die mee wil doen aan de barbecue graag opgeven via de mail, ook wanneer dit in juni al is gebeurd en al betaald is. Wie betaald heeft en de 27e niet kan komen krijgt het geld terug gestort, dit graag melden via de mail.

 

Clinics:

Alle spelers/sters van de D’s, C’s, A2 en A1 worden bij de clinic verwacht. Alleen wanneer je beslist verhinderd bent dit graag melden bij je trainer/coach.

Na de clinic krijgen de deelnemers een opdracht die moet worden uitgevoerd tijdens de wedstrijd van senioren 1 of 2. Deze opdracht houdt verband met korfbal en de wedstrijd, maar dat horen jullie de 27e wel.

 

E en F pupillen:

De E1,E2, F1 en F2 gaan alle vier naar het toernooi van Quick Oudega. Dit begint ’s ochtends rond 9.00 uur en duurt tot ongeveer 14.00 uur. Het programma is nog niet bekend, maar jullie kunnen er alvast rekening mee houden en deze zaterdag vrij houden. Weet je nu al dat je niet kunt die zaterdag, meld dit dan voor de vakantie bij de trainer/coach.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!