Afgelopen vrijdag 14 april stond de verkoop actie met droge worsten op het programma.
Na een goeie voorbereiding, waarin de teams werden gemaakt, na aan -en afmeldingen weer gehusseld, QR codes werden gemaakt en getest, wisselgeld geregeld, worsten besteld bij de slager en een vergunning aangevraagd kon net na 18.30 uur de verkoop los! Na een korte uitleg, want de QR code was voor het eerst bij deze actie aan bod, gingen de 17 teams vol goede moet op pad.

Ieder team had een route met straten en 50 of 60 dubbele droge worsten van Keurslager Albert & Aukje bij zich. De verkoop verliep erg wisselend in de verschillende buurten. Er waren teams binnen een uur uitverkocht en er waren teams die nog extra straten nodig hadden. Rond 21.00 uur kwamen de laatste teams terug in de kantine. Sommige met nog een aantal worsten. Deze konden gelukkig nog verkocht worden aan de vrijwilligers in de kantine. Waardoor we 1.000 worsten hebben verkocht! Een prachtig resultaat! De telling met de QR codes was het en der lastig, maar we zijn uiterst tevreden over resultaat en ieders inzet!
Uiteraard werden ook weer de lootjes uitgedeeld voor een heerlijke taart. Ditmaal waren Annemarit, Emma en Maaike de gelukkig winnaars!
Nogmaals dank aan al onze vrijwilligers, samen hebben we dit even in een kort tijdsbestek voor elkaar gekregen! Chapeau!

Namens de Sponsorcommissie KV It Fean
Peter & Margriet
 

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
It Fean / Boelenslaan MW1 - NQL MW122 mrt.16 - 12
Bekijk alle uitslagen

Agenda