Welkom op de compleet vernieuwde website van korfbalvereniging It Fean. De afgelopen maanden hebben wij als webredactie hard gewerkt om de nieuwe website in het weekend van de seizoensafsluiting af te krijgen. De website is zowel qua inhoud als qua structuur geheel vernieuwd.

Vanuit de vereniging kan alle relevante informatie op een snelle manier, centraal beschikbaar gemaakt worden. De verenigingsactiviteiten zullen worden aangekondigd op de agenda.

Wedstrijdverslagen en foto’s worden aangeleverd door de diverse teams, nieuws vanuit het bestuur of andere kaderleden etcetera. Schema’s voor zaalwacht en kantinediensten worden vermeld. Bij de wedstrijddetails kunnen de aanvoerders/coaches de vertrek-/aanvangstijden van de wedstrijden vermelden en eventueel een rijdersschema opnemen. En natuurlijk de meest actuele informatie van de competitie (programma, uitslagen en standen) bijgewerkt vanuit Sportlink.

Bij Downloads zijn diverse documenten te vinden, om sommige documenten in te zien, moet je inloggen als lid. In het Foto-album zijn van allerlei activiteiten foto’s opgenomen, ook kun je nog eens rustig in het oude foto archief kijken.

Voor de website is een webredactie verantwoordelijk voor de opzet en inhoud. Daarnaast hebben veel kaderleden een functie bij het actueel houden van de informatie en natuurlijk kunnen alle leden input leveren voor onze website.

De website is altijd in ontwikkeling. Heb je suggesties laat dat dan weten via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Laat ook even een bericht achter in het gastenboek wat je van de vernieuwde site vindt.

Plaats reactie

Hoofdsponsor

Websponsoren

FacebookFeedTwitterYoutube

Agenda

Twitter

Schrijf een tweet met de hashtag #kvitfean en je tweet verschijnt hierboven!