Beste leden, ouder, supporters, sponsoren,
Op dinsdag 2 november hebben we kennis genomen van de nieuwe regels rondom het coronavirus. Dit heeft ook invloed op het wel en wee in onze vereniging en met name voor vrijwilligers, die de controles uit moeten voeren.
Laat hen niet in de kou staan en laten we zorgen dat ze zonder probleem hun rol kunnen uitvoeren. De vrijwilliger krijgt als instructie mee om geen discussies aan te gaan met iemand die QR-code en ID-bewijs niet wil tonen. Zij nemen contact op met een bestuurslid dat deze dag contactpersoon is.

Wij zullen aan alle spelende leden van 18 jaar ouder vragen of ze in bezit zijn van een QR-code. Daarmee weten we als bestuur waar de knelpunten liggen. Uiteraard zullen we vertrouwelijk met je informatie omgaan. Wij zullen met betreffende leden kijken hoe we komende periode in goede harmonie verder kunnen.
Hieronder een overzicht van hoe we het aan willen pakken en wat de regels zijn.

Basisregels
Natuurlijk moeten we basisregels in acht nemen. Dit gaan we hier niet herhalen, dat mag zo langzamerhand duidelijk zijn.

Trainingen jeugdteams tm B1/B2
De trainers, de vrijwilliger die in functie is, hoeft geen QR-code te tonen. Wij zullen de trainers een lintje geven en vragen deze te dragen zodat visueel zichtbaar is wie de vrijwilliger functie vervult.
Een belangrijke categorie bij de jeugdteams zijn de ouders. Haal of breng je kind in sportkleding naar de hal. We vragen je vriendelijk doch dringend om de sporthal niet te betreden en buiten te wachten. De trainer kan desgewenst enige hulp bieden aan je kind. We rekenen op jullie medewerking. Wij zullen in de eerste week dit ook monitoren zodat de jeugdtrainer hier geen actie op hoeft te ondernemen.

Trainingen A-junioren en senioren
Wij willen een inventarisatielijst opstellen waarbij we een eenmalige controle op de QR-code, incl. identiteitsbewijs, doen. Dit sluit aan bij een TV interview in Op1 van de burgemeester van Haarlemmermeer op 5 november. Daarin heeft zij aangegeven dat hun veiligheidsregio alle verenigingen heeft aangeschreven waarin staat vermeld dat een eenmalige registratie van hun leden voldoende is.
Wij zullen de trainers een lintje geven en vragen deze te dragen, zodat visueel zichtbaar is wie de vrijwilliger functie vervult.
Controle op QR-code willen we doen voor iedereen die voor 9 april 2022 18 jaar wordt. Daarmee hebben we voor het gehele zaalseizoen de registratie op orde.

Wedstrijden jeugdteams tm B1/B2
De vrijwilliger die een functie heeft, hoeft geen QR-code te tonen. Dat kunnen zijn: coaches, assistent coaches, scheidsrechter, begeleiders c.q. beoordelaars van scheidsrechter, bedieners tijdklok/scorebord of een ieder die een andere vrijwilligersfunctie vervult.
Al deze mensen vragen we om een hesje te dragen zodat duidelijk zichtbaar is wie in functie is. Laat je kind zoveel mogelijk in wedstrijdkleding naar de sporthal komen. Desgewenst kan je trainer/coach je kind helpen.
Voor alle ouders, pakes en beppes die komen kijken of als chauffeur mee zijn naar uitwedstrijden geldt; QR-code tonen incl. ID-bewijs. Wij, en andere verenigingen, zullen hier op moeten controleren en rekenen op jullie begrip.

Wedstrijden A1/A2 en alle senioren teams 
Bij thuiswedstrijden en uitwedstrijden geldt: neem je QR-code, incl. ID-bewijs, mee. Er zal controle zijn.
Als coaches vragen we het digitale wedstrijdformulier thuis in de app in te vullen incl. alle mensen die coach, verzorger zijn. Die kun je bij ingang sporthal laten zien en deze mensen hoeven dan niet hun QR-code te tonen.

Voor alle vrijwilligers rondom de wedstrijd >> zie wedstrijden jeugdteams.

Voor alle supporters geldt ook: QR-code en ID-bewijs tonen bij betreden sporthal.

Kantine sporthal
De horecavoorziening kan open tussen 06.00 en 00.00 uur. Voor het toegang krijgen tot de horeca is een CTB nodig voor iedereen van 14 jaar of ouder.

We rekenen op jullie medewerking en laten we er een spetterend zaalseizoen van maken.

Het bestuur.

Plaats reactie

Doe via deze knop een donatie voor realiseren nieuwe ontmoetingsruimte.

Donatie tbv nieuwbouw

Hoofdsponsor

Websponsoren

Datum Tijd Wedstrijd Meer
25 apr.20:15DWA/Argo/ROG MW3 - Boelenslaan / It Fean MW1Meer
Bekijk volledig programma
Wedstrijd Datum Uitslag
Oerterp/VKC MW1 - Boelenslaan / It Fean MW117 apr.4 - 8
It Fean / Boelenslaan F1 - Harkema F120 apr.10 - 12
Oerterp E1 - It Fean / Boelenslaan E320 apr.6 - 4 (0 - 0)
It Fean / Boelenslaan B1 - DTL B120 apr.5 - 7
Harkema E1 - It Fean / Boelenslaan E220 apr.18 - 4 (4 - 2)
Harkema D1 - Boelenslaan / It Fean D120 apr.4 - 9
It Fean / Boelenslaan E1 - Wêz Warber en Fluch E220 apr.6 - 4 (1 - 3)
It Fean / Boelenslaan A2 - Drachten/Van der Wiel A320 apr.21 - 12
Wêz Warber en Fluch/Pallas '08_thebagstore.nl C1 - Boelenslaan / It Fean C120 apr.5 - 2
Invicta/Frigro A1 - It Fean / Boelenslaan A120 apr.11 - 9
Bekijk alle uitslagen

Agenda